A kutyánk

 2010.05.03. 09:19

Akármit csinálunk a mi kutyánkkal, ez valahogy sehogy se akar normális lenni. Olyan furcsa szokásokat vesz fel, ami egyetlen fajtánál sem figyelhető meg. Elég szépen haladunk azzal, hogy leszoktassuk róla, hogy minden hozzánk érkező embert szó szerint kiutáljon tőlünk, mert egyszerűen olyan morgást, ugatást és hisztériát rendez, hogy két szót nem lehet senkivel sem beszélni. Fő kutyanevelő segítőnk Nezsi, aki szombatonként mindig hoz valami finomat Frakknak, és a kutya kezdi megszokni, hogy ha Nezsi jön, akkor farkat csóvál hiszti helyett, meg Nezsi is kezdi megszokni, hogy elészaladok a lépcsőházban, és egy karika uborkával, banánnal, sajttal hadonászok az orra előtt. Tegnap már telefonálás közben vette ki a sajtot a kezemből, és nyomta bele a kutyába. De úgy látszik a módszer hatékonyabb, mint hittük, mert most már nem csak a kinézete, és a viselkedése kezd olyan lenni mint egy bárányé, hanem elintézi a pisi, kakit, és ahelyett,  hogy szaglászna és futkosna aztán feljönnénk, mint a normális emberek a normális kutyáikkal, helyette egy helyben áll és hiába hívom, baszik rá, mert ő legel. Ha neki áll bégetni is, akkor szerzek egy pulit, az majd hazatereli, mert én tuti nem fogok egész reggel ott állni amíg ő legelészik, meg kérődzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr251970455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zavi 2010.05.03. 11:11:55

Hehe, a kis drága. Ideje elkezdened kertészkedni - nem lesz gondod a gazolással. :))
Az én ebemet láttad, meg átélted milyen vendégfogadó. :D Már meg sem próbálom leszoktatni, helyette az embereknek mondom, hogy ha nem muszáj, ne jöjjenek. :D És most a dinkája új szokást újított be magának: kullancsokat gyűjt, hogy neki is legyen háziállata. :((

Tittok 2010.05.03. 11:13:28

Szerintem cuki, most miért bántod? Add nekem

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2010.05.03. 12:26:01

Lulu is legel, meg minden kutyabarátnője. ez a tavaszi nagy legelés. :-)

kerti torpe 2010.05.03. 16:11:54

az én kutyám nem is csak legelt, hanem direkt kertészkedett! volt három nagy fa az udvarban, körte és sárgabarack, de azok alatt hullott gyümölcsöt nem nagyon lehetett látni... viszont a kutya egész nap a kertet járta lógó orral.

kozgaztanar 2010.05.04. 09:21:39

Édesem, dehát a TI kutyátok! Hogy legyen normális? :))

Tittok 2010.05.04. 19:27:38

Ma már elmentem a thhhiáára is, hogy nem e ott írsz, miért nem irsz itt.

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.05.05. 14:16:41

Nekem westiem van, azt mondták, bizalmatlan, ehhez képest már két hónaposan mindenkire fel akart ugrálni... (Szerintem, ha egyszer valami aberrált személy el akar majd rabolni kutyaséta közben, még segít is neki..:D) Egyébként ez is minden fűszálat megszagol, lévén kankutya.
süti beállítások módosítása