Kedves Naplóm!

 2010.06.07. 08:59

A hétvégém majdnem jó volt, de mintha mindenhez hiányzott volna egy ici-pici, hogy a majdnem eltűnjön. Szombat délelőtt szakkörön voltam, ahol elvileg sokkal jobban megtanuljuk a megtanulnivalót ha mások tanítják, mint akik szokták. Feltéve ha a mások eljönnek, de nem jöttek, nekünk erről nem szóltak, így aztán bár végignyomtuk a délelőttöt, izzadtunk mint kurva a templomban, néha üldögéltünk tétlenül, még sem volt ugyanaz a kemény, sokat tanulós szombati szakkör, mint ahogy lenni szokott. Ezt még tetézte az a tény, hogy a tükör előtt gyakorlás résznél én a zongora mögött álltam, így nem láttam, hogy táncol a lábam, viszont folyamatosan a felső testemet bámultam. A melltartóm egyik feléből egy hirtelen mozdulattal kiszakasztottam a merevítő vasat alul, így nem bírtam levenni a tekintetemet a fele más csálé cicikről. A szombat vezető híre, hogy  az a cicim néz ki jobban ami nincs merevítve.

A cigány tánc józanul még mindig igen bénán megy, egyszerűen nem tudok mit kezdeni a magasba emelt kezeimmel, amit önfeledten kéne lengetni, szerintem ez nekem sose fog menni berúgás nélkül, szóval a következő próbán a fejem fölött nekiállok pulcsit kötni, horgolni, hímezni, körmöt reszelni, mert utálom azt hallgatni, hogy csinálj már valamit a kezeiddel!

Hazaérve, a nyárba fordult idő okán iszonyú mehetnékem támadt, de családom többi része igen punnyadt állapotban leledzett, így hát a nagy menés egészen az erkélyig tartott, ahol tevékenyen képzeltem el a délután eltöltését, fekve napozással. Ha számoltam volna, akár 3-ig is jutok, amikor a nap eltűnt és a déután további részében már nem is került elő. Mivel igen törte a testem az erkély alja, hát átfeküdtem fürdőruhástúl az ágyba, és a leégés elkerülése végett be is takaróztam.

A vasárnap már igazán menésből állt, bár uticélnak nem teljesen a természet lágy ölét lőttük be, mint inkább a kórházat, ahol apósomat látogattuk. Szerencsére jól van, és már nem infúzióból ebédel, úgyhogy tovább is álltunk a volt lakásunkhoz. Anyósom visszaköltözési szándéka alapos és megfontolt, ezért nekünk ki kell ürítenünk a 10 év alatt megtelt pincét-padlást, és árvíz ide vagy oda, anyósom A kategóriásnak minősítette tűzveszélyességi szempontból a padlást, tehát a délutánt zsákok pakolászásával töltöttük. A nagy magyar égtől csak pár cserép választott el, mondhatjuk hogy már majdnem a természetben voltunk.

A szeretem a testem rovatban szeretném még megjegyezni, hogy a fejem reparálása egész jól áll, határozottan kevésbé kráterszerűek a pórusaim, mondhatnám, szinte már tűnik el, a szememmel együtt. Közép út nincs, ebbe már beletörődtem, pattanás helyett most ráncokat termelek egy olyan területen amin már pikkelyesre szárítottam a bőrt.  Szóval a probléma egyik fele megoldva, és ez jó, mi mást kívánhatnék még így a strandszezon elején? 

(közeleg a Balaton átúszás, úgyhogy ha már kívánok, akkor a pikkelyek mellé  kopoltyúra gondoltam)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr92062113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kristopher · http://lelkirakat.blog.hu 2010.06.07. 09:57:28

Tetszik az írásod! Berendszeresítelek! :)

kozgaztanar 2010.06.07. 12:20:05

:D
szóval sok lúd disznót győz alapon Te is bepunnyadtál szombaton?

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.06.07. 12:36:06

@Kristopher: üdv. itt! örülök, hogy tetszik, de hogy mit csinálsz velem? :)

@kozgaztanar: sok lúd és mégis fehér disznó az eredmény :) punnyadtam én is, család is, a nap is, basszus, sose leszek színes :D

nezsike 2010.06.07. 13:21:48

@Zritha: Az semmi, én két napon keresztül végig a tűző napon lótottam-futottam rövid gatyában és rövid ujjú felsőben és mégsem lett semmi színem. Ezt übereld. :-D

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.06.07. 14:52:58

@nezsike: azta! :D nincs mese Nezsi, fel kell hogy vegyük a táncrendükbe Kecskemétet megint :D :D (most ha lehet vihar nélkül :D )

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.06.07. 20:46:41

Én soha nem barnulok, csak leég az arcom.:) A bőröm amúgy általában kékes..
Igazán elmondhatnád, hogyan tüntetted el kráterszerű pórusaid.. Egyébként szerintem strandszezon elején kívánj csokival való szupereredményes fogyást.:D

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.06.07. 21:11:27

Könnyen lehet segíteni azon, hogy színes légy, átkeresztelünk mondjuk Lillának, vagy Barnának, vagy Ibolyának, Violának, Rózsának, és már egyből majdnem színes vagy:)

viva valentino · http://www.vivavalentino.blogja.net 2010.06.07. 21:52:24

ez de jó kis post volt!! igen itt a nyár, ilyenkor mindent szabad de semmit se muszáj, persze mértékkel! :) cigánytánc? milyen képzés ez? tessék igyekezni, nagyon jó móka az! :)) mikor lesz idén átúszás tényleg?

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.06.07. 21:58:20

@.bia: mélytisztító arclemosó az eltüntető szer :) Fogyást? Te láttál már engem? Ha ebből még fogyok már nem is leszek :D

@I.O.: már inkább nem keresztelkednék tovább :)

@viva valentino: jó móka? neked megy? :)
süti beállítások módosítása