Nahát....

 2010.02.24. 08:12

Oké, fogalmazzunk úgy finoman és nőiesen, hogy a "Fonással zsíros hajról figyelem elterelése" fedőnevű hadművelet nem jött be.

Reggel fontam egy ilyen izét magamnak, hogy akkor majd nem lesz annyira feltűnő, hogy nem volt kedvem tegnap este hajat mosni. Csak azt hiszem ott dőlt be egy kicsit a szinte tökéletesnek látszó zseniális elméletem, hogy olyan fonást készítettem, amit a kollégáim még nem láttak soha ember fején. Így aztán a "hú de jó a hajad", a  "hát ezt meg hogy csináltad", "ez most pontosan hogy van itt?" és a "ezt most komolyan te saját magad csináltad a saját fejedre?" kérdésekkel csesztettek egész nap, pedig ugye az eredeti cél az volt, hogy ne nézzék a fejemet! Mondjuk arra az utolsó mondatra kedvem lett volna azt mondani, hogy nem, dehogy, igazából én ezt saját magam, de valaki más fejére csináltam.

Legközelebb valami mást kell kitalálnom. Most azon gondolkodok, melyik cikibb, a zsíros haj, vagy a pörkölttel lezabált kötött pulcsi, egy diszkréten fityegő húsdarabkával a mellemen?

Próbáltam nektek képet keresni, ne csak a levegőbe írjak, de amit én a fejemmel csináltam, olyan kép a neten nem található, csak szóban van leírva a "minta". Aztán megunva a hosszas keresgélést arra gondoltam, hogy lefényképzem, és még akkor sem adtam fel, amikor már órák óta nem találtam a gépet. Aztán csak meglett,  és kitekert karokkal, össze-vissza forgatott nyakkal és fejjel, lőttem vagy 40 képet, de egyiken se látszott semmi értékelhető a lakásunk különböző részein kívül. Bassza meg, ha a mi kis dalos pacsírtánk bénáskodott volna ennyit a feje becélzásával, még mindig hallgathatnánk, hogy egyszer megjavulok én, jó leszek majd....

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr831784492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tittok 2010.02.24. 08:52:42

Azt hittem a képcsinálás után az fog jönni, hogy nem tudtál rájönni, hogyan kell ide felrakni képet. Ugyanis én nem tudtam magamtól rájönni.
A zsíros hajat és sűrű tupirral, kis bubival a fejemen szoktam leplezni. De 1 hét után már szaga van, nem tudom leplezni. A tiéd szaglik már? :):):)

ttlblog 2010.02.24. 17:19:06

@Tittok: szagló haj... eh... és amikor a párod hozzádhajol és mélyen letüdőzi a zsírszagot szokott-e valamit reagálni? Esetleg diszkréten köhög meg ilyesmi, vagy csak annyit mond este csendesen, hogy bocs, de nagyon fáradt vagyok, a fejem is fáj, ma inkább ne?

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.02.24. 19:02:52

@Tittok: nyenyenyenye! én tudom :)

@hzizi: hogy mik vagyunk? :)

@gggia: hé! ez az én dumám! :)

@ttlblog: van még mit tanulnod a nőkről :))) ilyenkor szoktuk azt mondani, hogy hé szivi, ma hátulról csináljuk, és aztán bokafogás! hidd, egynek se fáj a feje :))))

Tittok 2010.02.24. 19:16:54

Látom megtalált a Fricsek. Nyenyenyenyenyeee ebben meg én segítettem neki.Úgyhogy jössz egy fél almával. Meg fogjad a hajam amikor hányok. :)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.02.24. 19:21:32

@Tittok: a hajfogás hányáskor alap, sima női együttérzésből, de miért fél alma? Rágjam le előbb a felét és utána adjam neked?

Létező · http://letezo.freeblog.hu 2010.02.24. 21:03:15

Helló!
Na, ezzel én is beléptem a b középbe. Köszi, hogy megadtad a jelszót! :)
Akartam én kérni magamtól is, csak kissé zűrös mostanában.

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.02.24. 21:44:11

@Létező: neked felmentésed van :)) gyönyörűséges a bébi! :)

cafe-x 2010.02.25. 01:55:00

nekem ha zsíros a hajam, nem trükközöm, mert ha lenne időm trükközni, akkor lenne időm hajat mosni is. de volt már ilyen beszélgetésem:
-cafeksz! jó a hajad, levágattad?
-nem, csak kurvára tocsog a zsírban...
-nem baj, jó áll.
...hát ennyi
süti beállítások módosítása