Útmutató

 2010.03.15. 09:27

Útmutató: Hogy baszd magad szájba  alaposan fogkefével eljáráshoz:

1. Állj  a tükör elé és kezdj el hangosan sopánkodni, hogy milyen rohadtul ráncosodsz, pedig alig múltál..... figyelj! itt opcionálisan választani kell, nézz körbe!  a.)ha a párod a közeledben akkor 30, ha nincs akkor 35!

2. Hajolj közelebb a tükörhöz és kapjál sokkot, hogy a kitágult pórusaid miatt mekkora kráterek vannak a fejeden, a Kisherceg sorozatban élvezne bele a gatyájába, ha ennyi vulkánja lenne, mert neki csak három volt, és abból is az egyik nem működött, na ezek tuti működni fognak, és előbb-utóbb biztos kitörnek egy-egy gusztustalan gennyes pattanás formájában.

3. Gondold végig a lehetőségeidet a megoldásra:

A dohányzás ártalmas-e a bőrödre? Válasz: Igen. Megoldás: (hagyd még nyitva a mondatot)

A helytelen táplálkozás ártalmas-e a bőrödre? Válasz: Igen. Megoldás: (ezt a mondatot is hagyd nyitva)

Most nézz végig magadon! Mi van a bal kezedben? Cigi! Jobb kezedben? Kívül csokis, belül lekváros E betűkkel gazdagon felszerelt puszedli. Kurva gyorsan vesd el a fenti lehetséges megoldásokat, legalább te ne basztasd magad ilyenekkel, arra ott van anyád! Ugorj bele a kabátodba, hogy a probléma megoldását inkább szakemberre a vegyszerekre bízd!

4. Keress fel olyan kereskedelmi egységeket, amik a péntárcád tartalmi elemeinek megóvása érdekében a nagy ívben kerülenedők!! közötti listán szerepel, valahol a cipőboltok előtt, és a  könyvesboltok után találod, a drogériák között! Megfelelő célpontok: DM, Rossmann, Douglas.

5. Ha már az üzletben vagy, olvasd el több termék hátoldán található marketing szöveget, mérlegelj, gondolkodj, zavarodj össze, izzadj a kabátodba, büdösödj be, mert háromnegyed óra nagykabátban 30 fokos plázában nem semmi, majd vedd meg azt amelyikről feltételezed, hogy varázserővel is rendelkezik, a szöveg ígérete szerint már a megvásárlásától új fejed lesz, még mielőtt használni kezdenéd! Másfél óra múlva akármelyiket, csak már kint legyél!

6. Nézd meg az árát, és borzadj! Fogadd meg, hogy a rohadt drága terméket minden nap fogod használni, akkor is ha cigány gyerekek potyognak az égből! (persze hogy nem fogod, mégha egész cigány családok hullanak is alá, ott fog lejárn a polcon, majd odateszed a másik kettő mellé, ami már tavaly lejárt, de még félig tele van, és így nem mered se használni, se kidobni)

7. Kezedben az új szerzeménnyel, napszaktól függetlenül szaladj a fürdőbe. (engedd előre a kutyát, úgyis ő a gyorsabb, és te kenődsz fel megint a falra!)

8. Kend fel a fejedre a cuccot, és hagyd hatni! (ne törődj vele, hogy ennek a hátoldalán csak a körkörös mosás szerepel)

9. Használd ki a várakozási időt, és moss közben fogat! 

10. A lábaddal tuszkold ki a fürdőből a kétlábon pitizést gatya szaggatásra váltó állatot, aki kifigyelte, hogy valamit a szádba dugtál, tehát onnan lentről határozottan úgy látszik, hogy te már megint zabálsz, neki meg már megint nem adsz!

11. Két fogkefe rángatás között állapítsd meg, hogy a vegyszer amit rákentél a fejedre rohadtul csíp! Tedd le a fogkeféd úgy nyálasan, a fogkrémtől habosan a mosdó szélére, majd mosd le a cuccot!

12. Tedd vissza a fogkefét a szádba, folytasd a fogmosást, azzal a téves tudattal, hogy téged nem zavarnak a fejeden csordogáló vízcseppek, majd egyben megtörölközöl fogmosás után.

13. Most jön az eljárás legfontosabb része, kérlek ezt lassan olvasd! Szádban a fogkefével várd meg amíg az utolsó idegszálad is elpattan a fejeden idegesítően csordogáló, birizgáló vízcseppektől!

14. Egy hirtelen mozdulattal egyenesedj fel a mosdótól, kapj le egy törölközőt a fogasról, és egy határozott mozdulattal nyomd az arcodra.

15. A hirtelen fellépő fájdalom hatására állapítsd meg, hogy elmúlasztottad a 11. pontot megismételni, tehát a fogkefe még mindig kilóg a szádból. Bár már nem annyira.

Lehet, hogy van ettől egyszerűbb módszer is arra, hogy jól szájba verd magad fogkefével, de én a fenti 15 pontból álló eljárást próbáltam, erre személyes garanciát tudok vállalni!

Minden bátor kipróbálónak sok sikert kívánok hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr11840504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bluemoon · http://mondomamagamet.blogspot.com 2010.03.15. 11:38:20

-1.pont: cseréld le a fürdőszobai tükör fölött álló égőt eggyel kisebbre, tedd vissza rá a búrát, és meg fogsz lepődni: hmmm....egészen jól nézek ki!
Aztán mehet a fogmosás.

Azt is lehetőleg elektromos fogkefével, az nem maradhat a szádban úgy, hogy nem fogod a végét, merthogy nehezebb a műanyagnyelű kézihajtányosknál.

Látod van itt megoldás!
És árban lássuk csak: egy hatvanas égő, nem, nem az energiatakarékos q.drága, árban kb. 100 forint. Egy Braun elektromos fogkefe 1+2 pótfejjel (családi használat biztosított)úgy 2.600 Ft. körül (én már régebben vettem, az áreltérés ezért elképzelhető) mindez persze Electroworld-ben, vagy METRO-ban vásárolva( majd ha cserélni kell a fejeket, az kicsit többe lesz, de ezzel egyelőre nem kell még foglalkozni, megúszható 2.700 körül. Aztán még belefér egy normális noname, vagy kevéssé reklámozott arckrém - amin nincs külön föltüntetve, hogy a klinikai vizsgálatok alkalmával nem teszteltek állatokon, de persze sem a kiírás, sem annak hiánya nem garancia, sem egyikre, sem másikra.
Szóval úgy ezer-ezerötszáz körül, és padaaaam, ötezerből mindent megoldottál. :))

De persze akkor meg nem írnál ilyesmiket, mindannyiunk reggeli örömére.

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.15. 14:13:05

@bluemoon: na, jól van az utolsó mondatba azért csak belefért a lényeg, mert ugye ha az általad írtakat betartom, akkor hogy tudnék útmutatót írni azoknak a szegény embertársaimnak, akiknek fogalmuk sincs, hogy kell magukat alaposan szájon vágni fogkefével? :)))

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.03.15. 16:23:33

Így elolvasva tök vicces, valószínű más véleményen lennék, ha saját magam éltem volna át ezt:)

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2010.03.15. 17:30:31

te sztem nagyon vicces csaj lehetsz, egy reality showban tuti népszerű lennél :-)

~Moi~ 2010.03.15. 19:40:31

Hasznos információk :D:P
^^

Em2 2010.03.15. 20:32:19

Jól megbonyolítod itt az ember életét! :D
Örülök, hogy megtaláltál, megkerestél. :))) És olvaslak!

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.16. 08:41:43

@I.O.: hát amikor már nem fájt én is röhögtem, hogy de balfasz vagyok! :))

@antigocsi: áhhh, kurvára nem vagyok vicces, nem emlékszel mit mondott Suzy? erőltetett vagyok, és nem is vagyok jófej! na ehhez tartsd magad! :)))))

@Miss Scherbatsky: azért gondoltam, hogy megosztom! :))

@Em2: tök véletlenül találtalak meg, és először nem is voltam benne biztos, hogy te vagy :)

vagyok, aki vagyok... 2010.03.16. 08:55:59

@Zritha: fél másodperces balesetről bő 1 oldalt írni, csak akkor lehet, ha belülről fakad.
na ez most jó mélyre ment, de tényleg így gondolom :)

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.03.16. 09:39:59

@bluemoon: ötezerből vehetne csokit is és egyből mindent megoldott. :)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.16. 09:52:12

@vagyok, aki vagyok...: ebben vagyok a legtehetségesebb, órákig tudok a semmiről beszélni :)

@Bogi24: csokit is vettem, tényleg utána mintha egy kicsit kevésbé tűntem volna ragyásnak :))

kozgaztanar 2010.03.16. 11:09:39

vagy csak hívj valakit, aki szájba ver a fogkefével... :)

Tittok 2010.03.16. 14:31:31

@Zritha: De legalább az igazat mondod. :)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.16. 17:39:17

@kozgaztanar: az ilyen magammal kegyetlenkedéseket szeretem én csinálni, mert mazo vagyok! :)

@Tittok: jó, oké, mindig provokálsz, a seggig érő fekete göndör hajam tényleg kamu! de nagyon szeretném ha lenne olyanom :))

Tittok 2010.03.17. 08:28:28

@Zritha: Na most ezt úgy mondtad, mintha nem lenne kuuvva hosszú hajad. A fekete meg 1-2 doboz festéken múlik. De nem állna jól, szerintem. Persze tudom tudom, hogy egy 80 éves öreg tata írja a blogot.

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.17. 10:15:27

@Tittok: nem olyan kurva hosszú a hajam, héééé! :) Jaj, aranyoskám, majd 2 hét múlva töltöm a 80-at, addig mindenkinek 79-et mondok, az fiatalosabban hangzik, azért blogolok, mert úgy szeretem a fiatalokat, te meg csinos kislány vagy, láttam a wiw-en, akár a kisunokám is lehetnél, és biztos nagyon jólnevelt vagy, ugye nem akarod visszautasítani egy kedves idős öregúr ajánlatát, szóval akkor járunk? :))
süti beállítások módosítása