8 lépés

 2010.03.09. 08:54

Úgy két évvel ezelőtt jöttem rá, hogy mekkora melléfogás részemről a népt hobbim, meg a szakkör ahova járok. Mer ugye eljegyeztem magam valamivel egy életre, miközben valljuk be őszintén és önkritikusan, sem tehetségem nincs hozzá, és ha meg is csinálom a kibaszott kiszabott dolgot, a testalkatomhoz az sem áll jól. Kéne ehhez némi fogalmazzunk úgy tőkesúly, a tenyeres talpas előadásmódhoz, az meg nekem nincs, ez a minimálgravitációs röpködés meg rúdugrásra pont jó lenne, de nem ehhez a hobbihoz.  De azért lelkes vagyok, mint szűz fiú az első nőjével, és kihagyásokkal, de lassan már 11 éve csinálom. Most szakkörön tök új dolgot tanulunk, és ennek nagyon örül mindenki, én is, mert új táncot tanulni jó. Elvileg, hangsúlyoznám: ELVILEG, nem bonyolult a dolog, nincsen benne semmi kriksz-kraksz ugra-bugra meg ilyesmi, összesen 8 lépést kéne megcsinálni normálisan. Figyelj, mert most elmagyarazom. Tehát a fiú előtt kisívben, kanyarodva,  ugye mindenkinek van jogsija aki olvas és tudja, hogy mit jelent a kisívben kanyarodás? Vagy legalábbis lehetne jogsija, ugye? Akinek nem, az nagyon gyorsan kússzon át a gyerekem blogjára, és ne olvassa olyan néni blogját aki csúnyán beszél és sokszor ír baszásról!! Szóval, kisívben kanyarodva a fiú előtt, közben magam körül egyszer megfordulva, bal-jobb-bal-jobb, 4 lépés, megáll, majd visszafelé, szintén kisívben, magamkörül megfordulva bal-jobb-bal-jobb 4 lépés, visszaérve a fiú mellé. Csak lépkedni kell, semmi mást, mindezt enyhén behajlított térdekkel.

Na most, a következő dolgokat bírom ebben a komoly 8 lépésben elbaszni: nem hajlítom be eléggé a térdem, túlságosan behajlítom a térdem, túl nagy lendületet veszek és a fal/korlát/zongora/a másik lány fiú párja fog meg, túl kicsi lendületet veszek és leragadok a fiú előtt, fent lévő kezemmel időnként orrbaverve őt, fordulás után elpörgök, fordulás után nem pörgök, pattogok, esetleg az első 4 lépés után sikerül megállnom, de akkor meg kicsit előrehajolok ami anatómiai felépítésemből adódóan a seggem kitolt hátraállásával valósul meg. Ez nekem nem lenne annyira gáz, mert először is kényelmes, meg ugye én ezt a furcsa testtartást nem látom, csak mindenki más látja, és akárhonnan nézik leginkább úgy tűnik, mintha az egynégyzetméteresben készülnék helyet foglalni, hogy könnyítsek magamon. 

Szóval totál szívás ez az egész, nem is értem bassza meg, miért pont ezt csinálom, mikor annyi más érdekes dolgot is lehetne, ami mozgással jár, mer például mennyire érdekelné a vámosokat, az én kakkantásra hajazó testtartásom, ha mondjuk az lenne az új és izgalmas hobbim, hogy veszélyes hasadóanyagokat csempészek Ukrajnából?

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr971823201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.03.09. 09:27:20

Valami olyan kéne amivel jó nagy lét lehetne akasztani:)

kozgaztanar 2010.03.09. 11:28:33

@Zritha: az urán az jó. jó a kisugárzása!
Zritha, Te vagy a videón? :))

Tittok 2010.03.09. 11:30:21

@kozgaztanar: Most mér kérdezel hülyéket? :) Nem ő, ő ennél sokkal ügyesebb, meg okosabb, meg öö meg jobban főz :D

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.09. 12:16:09

@kozgaztanar: kettőnknek együtt meg olyan kisugárzása lenne, hogy a fekete lyuk eltűnne a világűrben! :)))

Ha én lennék a videon, azaz így tudnám táncolni, szerinted csipognék itt, hogy béna vagyok? :))))) bárcsak,bárcsak, de gyakorlok, most már úgy haladok A-ból B-be, hogy kisíveken forogva, előbb-utóbb csak meglesz!

@Tittok: :DDDD

betti. · http://kreamazsi.blogspot.com/ 2010.03.09. 12:21:41

Ez egyszerű: ha a pasi jól vezet (a táncban), akkor nincs olyan, amit nem jól ropnál, ergo fogd a párodra (a táncosra) és igyál még egy pohárral ;)

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.04.21. 21:46:50

Mostanában nem szoktál gyereket elhagyni, meg lépést elbaszni? Olyan jók az ilyen sztorijaid:)
süti beállítások módosítása