Egy kis figyelmet kérek!

 2010.03.05. 11:52

Tittok kedvéért visszatettem a régi blogba pár bejegyzést, hogy tudjak rájuk hivatkozni, igaz-nemigaz kérdéseknél.

Aki már találkozott velem az tudja, hogy ki vagyok, mi vagyok, viszont ahogy azt már korábban megállapítottam itt az új bloglakásomon annyi a kamublog, hogy ember legyen a talpán aki kiigazodik rajta, hogy ki az aki tök kamu, ki az aki csak időnként az olvasók megtévesztésére kamuzik egy kicsit, és ugye van olyan is, hogy már annyira népszerűek szeretnénk lenni, hogy mindegy mivel kerülünk a figyelem középpontjába, csak ott legyünk, ez meg Boginál baszta ki a minap a biztosítékot.

Akkor most nézzünk egy pár példát rám, hogy mi igaz és mi nem. Nem naplót írok, tehát nem úgy kezdődnek a bejegyzések, hogy reggel felkeltem, kizavartam a budiból a kutyát, pisiltem, kezetmostam, kávét főztem bla-bla-bla. Kiragadok eseményeket az életemből , amik vagy valamiért fontosak nekem, vagy viccesek, vagy én csinálok belőlük viccet. Az alap mindig igaz. Teljesen kamu, meg nem történt dolgokat sose írok, vagy jelzem, vagy annyira valóságtól elrugaszkodott vadbaromságot írok, amiről mindenki tudja, hogy csak nem vagyok normális. Tehát az alap mindig igaz. Amit leírok az tényleg a valóságban is megtörténik, vagy van vonatkozása a valósághoz.

Nézzük mondjuk ezt a bejegyzést. A beszélgetés úgy ahogy le van írva konkrétan elhangzott a nappalinkban, sőt, még kergettem is a gyereket viccből a fekete filctollal, de ugye azt senki nem hitte amikor olvasta, hogy én tényleg a homlokától lefelé fekete filctollal össze fogom őt cirkálni és úgy kell majd emberek közé mennie? Az is szerepelt a másik helyen, hogy a gyerek neve kamu, én találtam ki a blogba, hogy megőrizzem az inkognitónkat, de most nem bírtam megkeresni azt a bejegyzést.

Nézzünk egy másik példát, mondjuk itt: Ő tényleg az öcsém, júniusban szül a barátnője, az ultrahang szerint kisfiúk fog születni, és a bejegyzés többi szereplője is a valóságban megtalálható, illetve a nagybátyám és az apukám már nem élnek.

Ez talán a leghíresebbb, legolvasotabb bejegyzésem, az utolsó szóig igaz benne minden. Az el nem küldött leveleknél a cím utal rá, hogy nyilván nem küldtem el ténylegesen, mer asse tudom hova kellene, tehát kamu, de ezt jeleztem a címben, gondolom ez mások számára is világos, hogy dühömben írtam az egészet. Ezt meg szintén a blogba vicceskedésnek szántam, de mivel Konok leNyúlBélánézott, hogy úgysem merem elküldeni, így hát fogtam, és mi bajom lehet belőle felkiálltással tényleg elküldtem. A legkedvesebb bejegyzésemet ami egyben talán az egyik legszomorúbb is számomra, még most is néha elolvasom, sajnos ebben is minden igaz.

Na, most már mindent tudtok, játszatok szépen itt tovább!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr11811110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ttlblog 2010.03.05. 12:32:40

Én még mindig nem hiszem el, hogy létezel!

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.05. 13:24:06

@ttlblog: szerintem te se! :)) ismered azt a viccet, hogy két robot levelezik, közel a 200 tartanak, amikor azt mondja az egyik robot szerintem te nem is vagy, mire a másik, na és? te se! :)))))

Tittok 2010.03.05. 13:43:24

Bakker Zita! Na kb ilyeneket kacagtam mikor régen olvastalak, és sokan benéztek az irodámba, hogy mi a pöcsömet vihogok én itt egyedül. De az utolsó linket azért majdnem elbőgtem magam, csak az tartott vissza, hogy ezek ezt is kiszagolják, és benéznek.

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.03.05. 13:48:00

jó, hogy adagolsz valamit nekünk is a régi írásokból.

Csigacsont 2010.03.05. 14:11:42

A legolvasottabb bejegyzést gyorsan lementettem, hogy emlékezzek rá júliusban. :)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.05. 16:20:03

@Csigacsont: mivaaaannnnn????? jól értem? baba lesz, és ezt csak így írod ide????? Wow, hurrá, meg éljen, meg gratulálok! Néha dobjál már hírt magadról, kibírhatatlan, hogy nem frissül a blogod. :)

~Moi~ 2010.03.05. 18:17:46

Jaajj, dejóó régről olvasni.. :)

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.03.05. 18:58:21

Na ez az, ez egy igaz blog, szomorúsággal humorral, és tényleg izgatottan nyitom meg, mert nem egyhangú. Kicsit unom már, hogy ahelyett, hogy blogolnának az emberek, azt írják meg mit olvastak egy másik blogon és így tovább, mint valami dominódőlés, mint valmi kibaszott láncreakció, mint a pletykás vénasszonyok. Tessék már végre magatokról írni, vagy nyissatok egy nagy fórumot, ahol mindenki bevallhatja, hogy kamu, nem kamu, ki mit szól, és ki tudta, és ki tartja természetesnek. Háleluja!

Tittok 2010.03.05. 22:07:21

@Bogi24: Te Jehovás vagy Bogi? :D

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.05. 22:41:18

@Miss Scherbatsky: ja, én is végigolvastam őket :)

@Bogi24: én is szeretlek! :)

@Tittok: nem Bogi Fricsekes, Fricsek meg babás :)

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.03.06. 00:16:26

Olyan jó az ilyen nagy család, nekem tetszik, amikor arról írsz. Mellesleg olvastam most olyat is, amit még korábban nem tudtam elolvasni, így pl az öcsédről, akiről én azt gondoltam, hogy biztos ő is kiskorú még, valahogy nekem ez az érzésem volt azok alapján amit korábban róla olvastam.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.03.06. 10:04:18

Utoljára erről a dologról, nem akartam megposztolni, se az érintett blogokhoz írni. Igazából nem számítottam arra,hogy V.A.V ferdített. Sokkal inkább tippeltem volna másokra, akikről ordít a kamázás. A nők többségének van egy nagyon rossz szokása: megpróbálnak különlegesnek tűnni, különböző érdekesnek látszó tulajdonságot felvenni, de ezeknek igazából semmi köze a valósághoz. Onnan lehet az ilyet könnyen felismerni, hogy ő az elsőszámú "reklámozója" önmagának. Összeszedi ezeket az érdekesnek látszó tulajdonságokat innen-onnan, filmekből, valóban érdekes emberektől, magazinokból stb., aztán magáévá teszi, és végül talán ő maga is elhiszi, hogy ezek miatt más lett, mint a nagy átlag.
Ilyenek a kultúrsznobok, aztán azok, akik arról mesélnek, hogy ők mennyire irracionálisan tudnak viselkedni (az irracionális viselkedés célja ebben esetben az, hogy minél bájosabbnak tűnjön az illető). De ilyenek azok a nők is, akik a következőképpen jellemzik magukat "
„jól menő állásom van, televagyok lóvéval, télen telelek, nyáron nyaralok, a mellem a 3.gyerek után is olyan mint egy 16 éves csajnak, a férjemet 16 év után is úgy szopom le mint először” ezzel azt a benyomást akarja kelteni a többi emberben, hogy ő rendkívül kifinomult, érdekes, és az életének minden percét maximálisan kiélvezi. Sajnos majd jól ki fog derülni, hogy a szóban forgó hölgy átlagosabb az átlagosnál, vagy ami még jobb egy elgázolt menyét tekintetű maca, felesleges az önreklám. A másik nagy baj ezzel, hogy hiába akar valaki így imponálni egy pasinak, a férfiak nagy része ezt magasról leszarja , mert ők meg marhára nem érzékenyek az ilyesmire, vagy ha valaki közülük mégis beveszi ezt a maszlagot, akkor az alapból hülye, nem szabadna vele foglalkozni. Vegyék már észre hogy a blogtér nem a bridzsitdzsónsz naplója, de még csak nem is a lávsztori életre kelt változata vagy egy folytatásos tele regény esetleg szexi tanár néni pornó novellája. Sokkal kevésbé lenne sekélyes az élete, és sokkal fontosabb dolgokat is észrevehetne, ha a valóságra figyelne, és inkább azzal próbálna megbarátkozni.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.03.06. 10:35:49

@Fricsek: Van az a mondás, hogy az jó árut nem kell reklámozni. Az a faszi aki ez alapján megszeret egy nőt, na az.... most nem azért de nem úgy van, hogy megnézem magamnak és utána beszélgethetünk? Ez az egész internetes ismerkedés felborította a rendszert, mert én az első hat másodpercben, /állítólag/ levágom, hogy milyenek lennének a közös gyerekeink, és hogy akarom e. Ezzel szemben, ez így egy nagy zsákbamacska...kurvajó a seggem, derékig érő sötétbarna hajam van, ami úgy hullámzik és szikrázik, mint maga a tenger , ha napszemüveg van rajtam akkor zöld a szemem ha nincs akkor marad a barna -képtől függően. Na istennő vagyok e?:DJa és amúgy teljes munkaidőben dugok a párommal/férjemmel (tetszés szerint behelyettesíthető, aki elítéli a vadházasságot az válassza a másodikat) hogy aztán megblogolhassam, hogy nekem mennyire fasza.

Tittok 2010.03.06. 10:44:09

@Fricsek: Na jó van, eddig is sejtettem, hogy a Rudi posztokat te írod, és kurvára okos vagy, de azért ennyire nem hittem volna. Most megijedtem tőled, de tényleg. (ez is poén akar lenni, ha nem jönne át).
Amúgy valami hasonlót akartam a mostani posztomban szabdalgatni, de nemtom mennyire jött át. A saját nyígom elborította az agyam, de erről szól egy énblog.

Tittok 2010.03.06. 10:46:14

@Bogi24: Tiis a törpepornóra nyomjátok??? Zita ne akadj ki :D :D :D
Én konkrétan nagyon rühellem a netes ismerkedést. Kövezzen meg bárki, de úgy gondolom, hogy a neten csak az ismerkedik aki szefós, vagy beteg, vagy van valami stiklije, vagy csúnya, vagy kövér, vagy ilyesmi. A normális kinézetű, normális életvitelű, normális agyú emberek nem ismerkednek neten. Kisarkítottam az agyamban, de én így gondolom.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.03.06. 10:52:22

@Tittok: Ámen!:D

(utoljára 8 évesen voltam templomban)

Igazat adok ám, aszongyák, azé ismerkednek a neten, mert nincs idejük, mert elfoglaltak, de kérdem én mennyi idő kell ahhoz, hogy végignézd a szokásos blogjaidat, végolvasd a kommenteket, reagálj rá, aztán nyomon kövesd, elkezd levelezni valakivel stb... és mennyi idő kell ahhoz hogy a blotba sorbanállva kinézz magadnak egy pasit, rámosolyogj, esetleg ha nagyon magabiztos vagy ráköszönj...???

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.03.06. 11:43:47

@Tittok: Én ismerkedtem neten amikor kint éltem, és nagyon érdekes embereket találtam, valószínüleg az utcán sosem találkoztam volna össze velük mert másik országban vagy Mo.másik felén éltek.

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.06. 12:10:56

@I.O.: tényleg jó! Bár most, hogy apukám meghalt, az öcsém elköltözött bivalybasznádra, a nagyhúgom Olaszországba, és a közepes húgom is a pasijánál lóg, kicsit olyan, mintha szétestünk volna. Kibaszott szar ezzel szembenézni. De mikor újév napján lementem, és bár a nagy húgom nem volt ott, de ültünk a kályha előtt és bámultuk a tüzet, és szarrá röhögtük magunkat, mert apán kívül mindenki ott tolongott, az nagyon jó érzés volt. :)

@Fricsek: Oké, megnyerted, a leghosszabb komment versenyt, mit szeretnél kapni? Törpés pornót ne kérj, azt Tittoknak szánom piros masnival átkötve. :) Bár Bogi is megérdemelne valami kedves ajándékot a zseniális sablonfejletői tevékeynségért! :)

@Tittok: Basszus, te meg ne hidd már el mindenkinek, hogy kicsi vagy és vagyontalan! Nagyon értelmes csajszi vagy, nem a blogvilágban fogod magad továbbképezni életvezetésből! Állj ki baszod magadért, és ne dőlj be a "mi annyira okosak vagyunk, majd megmondjuk, hogy mi a tuti" dumáknak! :)A törpés dvd-t majd küldöm! :)))

@Bogi24: látenst basztatom folyton, hogy álljon már fel a gép elől, és menjen ki az utcára! egy év alatt nulla ismeretséget kötött, de sose hisz nekem! :)
süti beállítások módosítása