Vigyázzz! Picsogós poszt jön!

 2010.02.25. 18:26

 Tegnap este felhívott Krisz. Régóta nem beszéltünk, és szóba került a blogom. Arról meséltem neki, hogy mennyire más a blogok és a blogolók összetetétele itt a blog.hu-n, mint a freeblogon. Például a freeblogon még sose találkoztam kamu bloggal. Elég szép hosszú linklistám van, és a lista mellett is még sok blogot olvastam, amik nem voltak linkelve, hanem valakitől ugrottam át olvasgatni. Nem állítanám, hogy az ottani blogokba leírt dolgok egytől egyig igazak, de nem találkoztam még olyannal, hogy valaki teljesen kamu életet vitt volna netre. Itt konkrétan beismert/bebukott kamu blogok díszelegnek, és még jónéhányról feltételezem, hogy szintén az.

Aztán, lehet hogy csak én válogatok furcsán, de ahogy ismerkedni próbáltam az itteni blogokkal, rengeteg full szex témájúba futottam bele, ami azért ott nem volt jellemző. Viszont szinte még egyáltalán nem olvastam itt olyan embert, aki meleg, vagy leszbikus lett volna.

Szóval tök más itt. Néha nagyon idegennek érzem magam a blogolók között is, a főoldal se olyan mint ott, és az admin felületen is. Újra tanulom, hogy kell linkelni, hogy kell képet beilleszteni, hogy kell valamit megpiszkálni a sablonon. Na nem mintha a másikat sokat piszkálgattam volna, Nefi egyszer rendbe tette nekem oszt jónapot, nem is mertem soha többet hozzányúlni. Ez most különben is elég nagyképű megjegyzés volt tőlem, mert a számolgatós narancssárga dobozt is Fricseknek köszönhetem.

Közben meg elszomorodok azon, hogy még mindig naponta úgy 50-en megnézik hátha mégis írtam valamit a T. blogba, pedig csak az az egy kis bejegyzés árválkodik ott. Tök üres valahogy minden. Néha bele-bele olvasgatok régi bejegyzésekbe, meg kommentekbe, és hiányzik az az egész hangulat, meg ami ott volt. Kicsit az az érzésem, hogy ott már nem, itt meg még nem. Nem tudok rá jobb szót, de azt hiszem honvágyam van.

(áthoztam a képet, hátha attól egy kicsit jobb lesz)

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr271790236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.02.25. 19:07:49

nekem meg furcsa a freeblog, mikor áttévedek oda. javarészt szokás kérdése szerintem. meg aztán az előző ugye, az mindig jobb... :)

Cūstōs 2010.02.25. 19:43:00

Én meleg is vagyok, és mindig is blog.hu-s voltam, drága Zitám. :)

Tittok 2010.02.25. 19:50:56

Én szeretlek, ne piccsogj :D

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.02.25. 19:59:16

És miért váltottál szolgáltatót is, miért nem maradtál ott? Mármint azt tudom miért kezdtél új blogot, de miért nem ott?

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.02.25. 22:07:32

@Vagyok, aki vagyok...: elhiszem, hogy furcsa

@Cūstōs: kattintsál már rá a linkedre! hát hol a retekben vannak az írásaid? Vagy én csesztem el valamit?

@Tittok: na még jó, kutya kötelességed, ha már családtagod vagyok :)))

@I.O.: a nehezebb megtalálhatóságért.

ttlblog 2010.02.26. 08:04:19

És még azért is fura a blog.hu, sok minden más mellett, mert nem fogadja el a blogom címét, mikor a nevem mellé szeretném rakni, mint mások, mert egy bizonyos szó nem tetszik neki:)

Pedig én csak azért járok ide, hogy magamat reklámozzam:))

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.02.26. 08:30:58

@ttlblog: nagyon helyes! az önreklám egészséges dolog, bár csak már írná is! :)))

chillout.blog 2010.02.26. 09:38:12

miért nem jössz haza, zhita? ha valaki meg akar találni akkor addig kutakodik amíg úgyis megtalál. tiltsd le amit le lehet [incl. keresőkben való megjelenés], aztán hajrá újra

macskafaraok 2010.02.26. 10:30:59

Mert a blog.hu tele van ’fizetett’ blogokkal. Ez van.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.02.26. 13:21:14

jól látod a dolgokat ez itt a nagy helyzet, a legnagyobb szenzáció a szarrobbantó bebukott kamublog.
Halálosan unom, lerágott csont...
Elhiszem,hogy honvágyad van hiszen te oszlopos tagja voltál a freeblognak, de ha úgy döntesz, hogy visszamész akkor is olvasni fogunk. Pedig mennyivel jobb volt az a tény,hogy az ideköltözésed kavarta meg a blogszférát, nem pedig ilyen kamus szarozások.

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.02.26. 13:32:09

@chillout.blog: most már léptem, maradok a valagamon :)

@macskafaraok: tényleg? nekem mi a faszért nem fizet senki? :)))

@Fricsek: nem megyek már vissza, nem fogok 5 percenként vándorolni :)) szerintem annyira nem kavarta meg a blog.hu-t hogy ideköltöztem, tojnak rám, kiv. aki előtte is már olvasott, meg pár ember, akik rajtatok keresztül jöttek

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.26. 15:08:22

nem is lett pityogós poszt.
amúgy igen, itt ha nem F..szok meg p...csák garmadája van a blogodban akkor nem vagy menő.
persze vannak kivételek, de eléggé sexista a főoldal.
de ki nem szarja le. bocs :-)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.02.26. 15:56:09

@hzizi: azért ez nagyon durva, hogy most jöttem be, és az ajánlóba ott víritanak a faszok és pinák, basszus itt ül a gyerek mellettem, látod a freeblogon ilyen se volt, nyugodtan megnyithattad, ezt meg munkahelyen és itthon is óvatosan kell, pedig a blogírás nem csak baszásról szól, hogy az a leborult már!!!! mérges vagyok!

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.02.26. 20:12:51

Oké, lehet elfogult vagyok:)
Nehéz kezdet, ó tudnék mesélni..minket annak ideén szétszedtek, csak néztünk mint a hülyék és nem értettük mire ez a nagy utálkozás. Nem tudom a freeblognál mennyi idő múlva robbantál be a köztudatba, itt be kell kerülni egy párszor a ketrecbe, de ahhoz kéne irni egy baszós-szopós posztot 3d-ben:D

vagyok, aki vagyok... 2010.02.26. 20:17:45

@Zritha: @Fricsek: szerintem az a kiakadás fő tárgya, hogy Ádámmal jónéhányan találkoztunk és a "lebukás" előtt, után is többekkel tartotta a személyes kapcsolatot valódi személyiségével. ehhez képest tudnak rosszul esni "füllentések"...

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.03.01. 14:00:11

Én viszont annyira örülök, hogy átköltöztél, azt hiszem te voltál az egyetlen akit a freeblogon olvastam, egyébként csak blog.hu-s embereket olvasok, azt hiszem kommenteltem is nálad, de nekem ez így elég körülményes volt, de majd most!!!:)

Először nem is esett le, hogy te vagy az, de ez a kép mindent elárul, ismételten vándorolsz a kedvencek közé!

A baszós blogokról meg csak annyit, hogy jól mondja a Fricsek lerágott csont ez már, és nem is értem, hogy lehet ezt még tovább fokozni, seggbe, orrba, szájba...nekem van olyan blog ami annyira erőltetettnek tűnik /az is/, hogy már idegesítő, és néha kedvem lenne beszólni, hogy én is kapcsolatban élek, nehogymár megmagyarázza nekem valaki, hogy úgy szopja le 20 év házasság után a férjét, mint tinikorában, és ezt hetente háromszor...szenzációhajhászás. Jobb szeretem az életszagú dolgokat, amiben van humor, bánat és öröm egyaránt, neked is sok sikert kívánok, igérem olvasni foglak!:)

Cūstōs 2010.03.05. 12:45:01

A képemre kattints, Zita! :)
süti beállítások módosítása