Alakulok

 2014.05.19. 11:24

...és ha még nem lett volna elég, hogy már azért nem voltam kócos délben, mert a plafonra kent tapéta nagy része az ide-odaszállingó reggeli sérómat a fejem tetejére ragasztotta, a ruhámat rám, a kezemet időnként a zsepimhez, hogy a ragasztóval vastagon és alaposan végigkent tapétacsíkon fekete kutyatappancsok virítanak, miközben a kutya Közepeshugi ágyneműjét dagasztja a nappaliban, mint a tapéta ragasztótól való szabadulás általa kreált hatékony és lehetséges megoldása, hogy a létrán előrefelé próbáltam átesni egy velőt rázó visítás közben, amitől mindenkiben még a szar is megfagyott, és most két kék-zöld csíkom van boka fölött 10 centivel a lábamon, akkor még ott volt az igazán nehéz része a hétvégi tapétázós munkának, rábeszélni a kölyköket, hogyha bárki rákérdezne az átjáróra, eskü alatt vallják, hogy már beköltözéskor úgy ott volt! Különösen az a 3 db (!!!!!)  felragasztott tapétacsík, ami komoly iparosmunkám délelőttje alatt akárhogy keféltem, folyton a fejemre esett! 

Én igazán lelkes és jól felkészült tapétázó vagyok, de mondja már meg valaki, hogy ezt felgyógyítás és verbális ráhatás után (ott maradsz bzdgmeg mert mint a csipás macskát, úgy kiváglak!) mennyi idővel szabad fehérre festeni? Anyám szerint 6 hét. (de ezt lehet, hogy valami másra mondta, új szokásom, hogy általában semmire se emlékszem!) Ha viszont nem a tapéta festésre mondta, akkor mi az ami 6 hét? 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr786180407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugyandehogy (törölt) 2014.05.19. 11:44:45

hat hét? a szülés utáni szexmegvonás, de lehet, hogy már ebben is új szelek fújnak...

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2014.05.20. 00:03:22

Szerintem pár nap alatt megszárad és festhető, csak vigyázz, nehogy annyira átázzon festéskor, hogy lemosd a falról:)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2014.05.20. 08:05:08

@Babette_: :)

@I.O.: Köszi, szerintem a hétvégén lefestem! :)
süti beállítások módosítása