Kedves Naplóm!

 2010.04.27. 09:09

A világon semmi nem történik velem, erről írok is egy jó hosszú bejegyzést. Bejárok szépen dolgozni, minden nap diszkréten elkések, hogy Magdika még éppen előttem slisszolhasson be, és mire felérek a lifttel vad munkát imitálva köszönhessen rám. Rájöttem, hogy azért egy közös tulajdonságunk mindenképpen van Magdikával, a fönők megjelenése hatására azonnal bezárt weboldalak, és az előttünk leledző papírhalomba hirtelen csapott fej. Úgy is mondhatnám, hogy a főnökeineket mind a ketten tök hülyének nézzük, és remélem akárcsak Magdikáé, az enyém is magában röhög rajta.

Reggel a tévében Kasza Tibi osztotta az észt a csajokról. Két párductestű akárki ült bárszéken, hosszú lábukat ringatták, dobálták a hajukat, édesen vihorásztak a pasiknak, és határozottan jól néztek ki. Mondjuk a legkevésbé Kasza Tibi esetében érdekel, hogy mi a véleménye a nőkről. (Vágod hogy ez itt egy burkolt sanyizás!) Aztán azon gondolkodtam, hogy vajon én is ilyen voltam-e huszonéves koromban, mint ezek a csajok, ahogy kellettik magukat, de azt hiszem amikor egy átkefélt éjszaka után hazavittem Attilát, megígértettem vele, hogy okvetlenül felhív, ő meg meg is ígérte, sőt még időpontot is egyeztetett velem, hogy pontosan mikor, majd bebasztam a Honda ajtaját, nyomtam egy kövér gázt és hazáig röhögtem rajta, hogy vajon mikor esik le neki, hogy nem adtam meg a telefonszámomat, a fenti lányokkal rokon vonásaimat erősen megkérdőjelezem.

Ma a szokásosnál is jobban elkéstem, egyszerűen nem bírtam az éjjel aludni. A pisi-cigi-pia hármassal múlattam az időt úgy 2-ig, most meg rohadt ráncos álmos vagyok. Igyekeztem a lehető leghalkabban mászkálni a lakásban, mert ezért nálunk fenyítés jár, és a kisszéken kuporogva nyitott ablak kémlelés következményeként sütőbe hangosan belecsapott fej, majd pisilés közben egy kilencedik emeletig hallható bokareccsenésen kívül sikerült is. Ha jól látom mindjárt 9 óra, szóval nem sokára vége a napnak, és akkor elhúzhatok a francba haza aludni.

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr741954792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.04.27. 09:40:19

ha az ember lánya egyedül cigizik és piál a konyhában hajnali 2-kor, akkor... de lehet, hogy te ebben is más vagy :)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.27. 10:44:25

@vagyok, aki vagyok...: ezt nem értem, akkor mi van? :)

@szocmunkas: most megvicceltél, ránéztem a naptárra és Ferenc? Annyi nevem van már, de ez hirtelen nem ugrott be, hogy így is hívnak, de csak kicsit tekergettem a naptárt tegnap,szóval köszi! :D

vagyok, aki vagyok... 2010.04.27. 10:49:18

@Zritha: azt, hogy pontosan mi van, azt te tudod. de valószínűtlen, hogy jó legyen...

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.27. 11:03:49

@vagyok, aki vagyok...: hát nézd, őszinte leszek, a fejbebaszás gáztűzhelybe határozottan kellemetlen volt, a többire nincs magyarázat, gyárilag elvileg ha jól belegondolunk nincs bajom (leszámítva a szokásos köröket) :D

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.04.27. 11:29:38

tipikus hétfő reggel a munkahelyen.

Tittok 2010.04.27. 11:29:58

Zita írd má’ meg, hogy nem azért vedeltél éjszaka a konyhában, mert Béla már nem akarja a falat kopácsolni az öntött vas ágykerettel. Ez itt a lényeg, hát nem esik le? Én közérdekű információként közlöm, hogy a Zita házastársi, szexuális(na ezt nemtom, csak sejtem) viszonyával semmi probléma. Zita önmagában képes csak úgy elkezdeni vedelni. Uh most ez olyan volt mintha alkesz lennél :)

Amúgy ezen a poszton tökre észrevehető, hogy most olvasod magad.

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.27. 11:58:27

@hzizi: már megint hétfő? visszaálmodtam magam egy nappal korábbanra, hát ez király! :D

@Tittok: nem olvasom magamat Tittok :D

vagyok, aki vagyok... 2010.04.27. 12:41:33

@Zritha: ezek szerint, te tényleg más vagy :D

és ha véletlenül mégis szarul vagy, akkor mit csinálsz? :D

kozgaztanar 2010.04.27. 13:32:11

én úgy elkéstem, hogy be sem mentem végül, hála a Kossuth L. utcai tömegkarambolnak :(

konyhában cigizni? mars ki a teraszra! meg csak meg sem fagysz... egyébként most, hogy mondod ma este én is kinyitok egy sört! :)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.27. 17:07:33

@vagyok, aki vagyok...: leiszom magam :D

@kozgaztanar: a teraszról akárhogy fordulok, akárhova állok mindig az összes füst a nappaliba megy, úgyhogy marad a konyha :)

vagyok, aki vagyok... 2010.04.27. 17:40:20

@Zritha: hogy ez nem jutott eszembe!! :DD

oké, de mibe fogadunk, hogy akkor is leiszod magad, amikor tök jó kedved van :D

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.27. 18:26:02

@vagyok, aki vagyok...: hát bevallom előfordult már :D évente általában 2-3 rendesebb seggrészegedést produkálok, a többi csak egy kis iszogatás. Idén még egyiket sem tartottam meg :D

szocmunkas · http://www.szocialismunkas.freeblog.hu 2010.04.27. 21:58:29

A freemail névnapjelzője szerint ma Zita van, és az iwiwen is több "Zita, boldog névnapot!" üzenetet láttam az üzifalamon, úgyhogy valószínűleg nem (csak) Ferenc van ma. Tényleg, mi bajod a Ferenccel?!?

.bia · http://legyeneszed.blog.hu/ 2010.04.27. 22:32:11

@szocmunkas: Hát hogy ő nem Ferenc, hanem ezer másik. :D

Egyébként a bokarecsegés tipikus, ha az ember lopakodni akar...:D Illetve, hogy belelép a kutya vizes edénykéjébe, elesik az internetkábelben, feldönt két széket, továbbá az éppen kézből lezuhanó drága-volt-mint-az-állat laptopot a talajtól számított 10-15 centin kapja el egy kézzel, amit persze a csukló roppanása követ, mert miért kell 4 kilós mütyürökkel dobálózni??:D (Mindezt egy este.:D)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.27. 23:57:28

@szocmunkas: át volt lapozva a naptáram májusra valamiért :D

@.bia: aztaaa! :D
süti beállítások módosítása