Túlélésem története

 2010.04.09. 15:02

A picsába! Ma majdnem elpusztultam basszus! Pedig reggel tökre nem nézett ki úgy ez a mai nap, mintha az utolsó lenne, meg amúgy is az utolsó napomat egy kicsit későbbre terveztem. Ültem bent a gép előtt, egy bögréből kólát iszogattam, és közben olvasgattam a neten. Már csak egy kicsi volt a bögre alján, gondoltam ezt még megiszom, de közben nem vettem le a szemem a gépről, és szépen lassan borítottam a poharat a fejem felé, de csak nem akart belőle jönni, és akkor egy kicsit, de igazán csak egy kicsit jobban megborítottam és ezzel a mozdulattal lekoccoltam a két első fogam egy fél deci kólát sikerült beleöntenem közvetlenül a tüdőmbe.

Innentől már igazán szívás volt az egész, mert lenyelni nem volt mit, levegőt viszont egyáltalán nem kaptam, köhögni nem tudtam, csak ilyen furán brekegtem a lilás-pirosas fejemmel, és a túlélést tekitve igen szarul álltam. A  vérszagra  odagyűlt az osztály apraja-nagyja, és döbbentem várták a végkifejletet. Végignézve az arcokon, azért én láttam a szemeken, hogy kinek az agyán suhan át a végleges elvesztésem fölötti őszinte pánik, leginkább az áfa bevallás és szabályzatok saját nyakába szakadása okán, és szerintem a letüdőzőtt kóla és köztem dúló harcban - tekintve a jelenlegi közszférára vonatkozó létszámstoppot  - legalább ők nekem drukkoltak. Az anyám rögtön előállt a nagy ötlettel, hogy sürgősen itassanak velem vizet! Itt nem tudtam eldönteni, hogy mint anya annyira nem bírja nézni az én kínkeserves szenvedésem, hogy inkább azonnal a túlvilágra segítene, vagy mint kémikus, csak higítani szeretné a tüdőmbe borult kólát, hátha attól majd jobb lesz nekem? Azért szerencsésen megmenekültem, amit az anyám a nap folyamán többször is ellenőrzőtt.  Neki a járás és dolgozás nem volt elég meggyőző tény az életben maradásomról, hátha csak önszorgalomból kísértek, úgyhogy 2 centitre belebámulva az arcomba kérdezgette, hogy biztos, hogy jóóóóól vagy????  Jó is, hogy nem távoztam az örök vadászmezőkre egy ilyen szerencsétlen kimenetelű, halálos, 100%-os táppénzre jogosító munkahelyi balesetben, mert hullán is marha cikinek tartottam volna azzal bevonulni az esti híradóba és a történelembe, hogy a nő, aki az internet és a helytelen táplálkozás együttes elkövetésének áldozata lett!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr661907445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.04.09. 15:52:34

csak azért nem tudok őszintén röhögni, mert pár éve nekem is volt hasonló élményem és bizony komolyan átfutott az agyamon, hogy itt a vég...
de hál istennek mindketten túléltük :DD

euthymia · http://bayofbengal.wordpress.com/ 2010.04.09. 16:09:03

juj, az annyira tud fájni, amikor a tüdőbe nyeli az ember a lét... még jó, hogy megmaradtál! vigyázz ám magadra! és ne bögréből igyál kólát, hanem pohárból.hihi :)

BartiMagdolna 2010.04.09. 17:24:48

Huh, ez tényleg nagyon gáz, pláne amikor látod az emberek arcát és egy részük kb. mintha valami mozifilmet nézne. Nekem is volt hasonló esetem, csak az egy tóban és nem is volt olyan édes mint a kóla. Jó, hogy nem lett komoly baj, most mit olvasnánk. :P

bluemoon · http://mondomamagamet.blogspot.com 2010.04.09. 18:21:27

Ez vetekszik az "otthonában toppantott" -tal. :)

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.04.09. 21:38:12

Én nagyon jól szórakoztam olvasás közben, pedig az utóbbi időben szinte minden hónapban egyszer eljátszom azt, hogy félrenyelek egy kortyot, és fuldokolva köhögök percekig, akkor az nem annyira vicces, de ahogy te leírod így igen:)

Létező · http://letezo.freeblog.hu 2010.04.10. 07:33:37

Már-már azt javasoltam, hogy használj szívószálat, de aztán rájöttem, hogy azzal meg a szemedet vernéd ki. :)
Mellesleg, amikor lepergett életed filmje, akció volt vagy pornó? (Vagy burleszk...?) :)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.10. 12:52:10

@vagyok, aki vagyok...: ugyanerre gondoltam én is, meg arra, hogy bakker miért kell az én halálomat ilyen sok embernek karba tett kézzel végignézni :D

@euthymia: az lesz! :)

@Vegi Manó: hát azt olvasnátok, hogy fájdalommal tudatjuk, hogy .... vagy valami ilyesmit :)

@bluemoon: ezt nem értem :(

@I.O.: én nem tudtam köhögni, inkább ilyen brekegő hangokat adtam ki.

@Létező: nem figyeltem, mert annyira nagyon akartam levegőt venni, csak úgy a háttérben zajlott, mint netezés közben a tévé :D

~Moi~ 2010.04.10. 15:10:10

Még szerencse, hogy túlélted, ez egy komoly Vészhelyzetes helyzet volt! :D

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.11. 08:55:24

@bluemoon: Végignéztem, szeritnem ezt már láttam egyszer, de Kőhalmi a kedvencem, imáldom. A "csapatból" a második nagy kedvencem a Bödőcs Tibi, aztán meg a Kiss Ádám. Megtiszteltetés, hogy hozzá hasonlítasz :)

kozgaztanar 2010.04.11. 09:16:35

a kóla öl.

@Létező: tutira törpepornó :)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.11. 09:28:26

@kozgaztanar: a kóla öl, butít és nyomorba dönt :) Már te is kezded a törpornó promozást? :D Amúgy el lett postázva Tittoknak a film. :)

kozgaztanar 2010.04.11. 09:38:48

még jó, hogy nem a billentyűzetre öntötted! így csak majdnem meghaltál, de akkor ragadna az egész cucc, fúj!
:))
Ez csak 7 törpe, de mi mehet Aprajafalván? Törpilla egyedül van a sok kanos kis törppel...

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.04.11. 23:06:02

Megnéztem, nagyon hatásos a törpepornó kampány, ha rákeresel a gugliba ott a 6. találat mutat erre a bejegyzésre, az ok pedig a 4. találat:)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.12. 10:51:03

@I.O.: miért? amúgy nem, de kellett volna, mostanában feledékeny vagyok. Ilyen jó a találati arányom? Hurrá, csak egy csomó perverz új olvasóm lesz! :D

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.04.12. 19:05:43

@Zritha: Valld csak be nyugodtan, hogy a perverz olvasók a kedvenceid:)
süti beállítások módosítása