Szolgálati közlemény

 2010.04.05. 12:39

Húsvétolós, sonkás, tojásos, törköly pálinkás szép jónapot kívánok a kedves olvasó közönségnek! Ezt a bejegyzést szolgálati célzattal írom innen a kanapéjról, mert tájékoztatni szeretnék, hogy valami fatális és kibogozhatatlan félreértés/nézeteltérés történt a blog.hu admin felülete és én, mint felhasználó és barát személyem között! Ennek az a súlyos, mindenki által érzékelhető, szinte már nevetséges kövzetkezménye, hogy a kommentek állandó jelleggel és folyamatosan moderáltak lesznek, még amit én írok az is, amitől a blogtulajnak erős hajhullási ingere támad, ahányszor csak pillog egyet. A hiba kijavításán kurvára nem dolgozok, mert már mindent visszaállítottam alap-kezdő-jóvoltúgyahogyvót állapotba, azt mégse változik semmi, de semmi! Keseredésemben gondolkodtam az agyam szétcsapásán némi alkohol hozzáadásával, de délután jelenésem van egy komoly és erős kritikai hajlammal megáldott női ismerősömnél, aki saját bevallása szerint erősen közreműködött drága párom világrajövetelén és felnvelésén (gyengébbek kedvéért:anyóspajtás), így aztán maradok józan, kibírhatatlan és moderált kommentes.

Figyelem! Figyelem! Fridát és/vagy Bogit hülye bloganalfabéta társa várja a nagy színpad melletti emilben!

Továbbá, ha valakinek van kutya pszichológus végzettsége, szintén a segítségére szorulnánk családilag, mert Frakk, aki a viselkedése miatt a házikedvenc besorolás alól ideiglenes felmentését tölti többnyire a fürdőben, állandóan morog a gyerekre, vagy bárkire aki a fürdőközelébe megy esetleg az ágyra ül. Az egyenlőbánásmód okán megtartott párom reggeli locsolása sem sokat segített a kattant agyán, mert bár illatos mint a büdösbogár, meg mint a család másik két nőtagja, de még mindig morog.  

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr611895960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.04.05. 17:58:29

A Rudi is csinált ilyet és kiderült, hogy be van gyulladva a füle. Ő is csak a gyerekeket morogta meg. A blog.hu ilyen kis vicces izé. Viszont ha mindent visszaállítottál és továbbra sem jó akkor írni kell nekik egy mélt és megszerelik.

kozgaztanar 2010.04.05. 17:58:29

hogy érted, hogy moderáltak a kommentek? csak az moderált, amit te moderálsz, nem?
Jó ücsörgést! :)

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2010.04.05. 17:58:29

Itt vagyok...

Frakk meg biztos elleni fog!:)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.05. 18:02:37

@Fricsek: 2 in 1 blogszerkesztő és kutypszichológus, wow! :D

@kozgaztanar: kár, pedig annyira el akartam magyarázni még egyszer, mert egyszerűen ezt a sértést, hogy akaratomon kívül még magamat is moderálom, nem bírom lenyelni! :D

@Bogi24: azt adja meg a környék fiú kutyáinak a jó isten! Hát, Fricsek babát vár, oda nem vihetjük a kölyköket, ki marad még? ki marad még? Ja!!! hát a Bogi, akkor ezt megbeszéltük, mennek a kölykök az iwiw, facebook és egyéb meghívókkal együtt, köszcsi Bogcsi! :D

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.04.05. 23:07:15

A kutya is meg lett locsolva? Hát akkor mit csodálkozol, hogy morcos, az ő érzékeny orrának ez a sok parfüm biztos szörnyű lehet.

Tittok 2010.04.06. 08:35:08

Arról is a blog.hu tehet, hogy utálsz??? :(:(

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.06. 08:58:31

@Tittok: tesssééééékkkkk????

mámé utálnálak, van egy tök jó piszkozatolt bejegyzésem, de még várnom kell vele amíg kitehetem! :D üljél szépen a popsidon és dolgozzál a munkahelyeden bent és ne menj sehovaaaaa! :D
süti beállítások módosítása