amikor még az én drága párom külföldre járt dolgozni! Én ilyenkor mindig a konzervekkel és sült hússal rogyásig pakolt kajás csomagjába rejtettem egy aranyos kedves kis szerelmes levélkét, hogy lássa mennyire szeretem és nehogy félrekúrjon valami ottani macával, majd ott a messzi távolban is gondoljon ránk:

Szerelmem!

Nagyon fogsz hiányozni!

Gondolj sokat ránk!

Siess nagyon haza!

Szeretlek!

Vigyázz magadra!

Most nem tudok többet írni, mert a gyerek épp az összecsomagolt, útra kész cuccodat pakolja ki! Üdv. Zita

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr331890404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.04.04. 09:01:46

a gyerekeket nem érdekli a szerelmi életünk. ez van. ill. később majd fújolnak :DD

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.04.04. 09:01:46

És ez most hogy jutott eszedbe?
Amúgy megtaláltad már a játékot?

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2010.04.04. 09:01:46

Azóta mennyit változott a világ, nem? Azóta már azt írnád, hogy "Most nem tudok többet írni, mert a gyerek itt áll felettem szigorú tekintettel, és az órájára mutatva jelzi, hogy túlléptem a napi internetezési időkeretemet"
Pár év múlva meg már olyat is akár, hogy ""Most nem tudok többet írni, mert a gyerek épp lenyúlja a táskámból az összes óvsze... ööö... akarom mondani... az összes rúzsomat. Hihi... de szórakozott vagyok... hihi... természetesen nincs is szükségem óvszerra, hiszen szűzi mivoltomban várom, hogy hazatérj!"

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.05. 09:05:58

@I.O.: kerestünk valamit és a levelet találtam meg, a játék még mindig nincs meg, pedig ne tudd meg mennyit keresem! Nem tudom hol mutatja a sort?

@antigocsi: a sminkcuccokat már most is nyúlja :D hiányoztál!

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.04.05. 12:29:50

@Zritha: Sehol:) én csak megszámoltam, hogy hanyadik sor az. Az a játék neve, hogy Math lines és színes számozott golyók vannak a kis képén, de most ha jól számoltam már a 19 sorban az utolsó, abban a sorban jelenleg az első a mahjong. Folyamatosan frissül az oldal ezért változik a sorrendje. De a főoldalon a legtöbbször játszottak közt is ott van, jelenleg a 14.
Remélem így már megleled.:)
süti beállítások módosítása