Horoszkóp

 2010.03.31. 08:45

Heti horoszkóp nekem

"A munkahelyén az anyagi ügyek miatt a kollégákkal nagyobb összetűzések várhatóak. Lesznek, akiknek nem tetszenek majd a bent zajló események, és ennek hangot is adnak. Ön pedig olyan ember mellett áll ki, akinek rövidesen útilaput kötnek a talpára, ezzel elveszti a szövetségeseit."

A heti horoszkóppal kapcsolatos feladataim a héten

1.) Nem dolgozó, nagypofájú, hihetetlenül ostoba kolléganőhöz fűződő negatív gondolatok átértékelése! Bármilyen vita esetén, régi sérelmeken, arcátlan bunkó személyeskedő beszálásokon felül kell emelkedni! Egyszer ebben a büdös életben én is lehetek annyira nagyvonalú, hogy akármennyire rühhelem is, de azért kiálljak mellette!

2.) Iwiw-en összes kolléganő születésnapját megnézni!

3.) Velem azonos hónapban születettekről lista készítés!

4.) Azonnal beszólni és összeveszni velük, ha mégsem sikerülne, összetűzés esetén, akkor is homlokegyenest más véleményt kell képviselni! A módszert saját magamron is alkalmazni kell, naponta többször nyilvánosan magammal összeveszni, APEH-ellenőr típusra válatani, és saját magamnál is minden jobban tudni!

5. ) A lenti mondatot megtanulni, bármilyen anyagi ügy esetén felmondani:

A válságra való tekintettel az ember örüljön neki ha egyáltalán van állása! Értékelem és meg vagyok hatva a karfás, gurulós tárgytól az asztalom előtt, ami egy nagyon kedves ötlet a vezetőség részéről,  így kényelmesen ülve is tudok dolgozni! Viszont visszautaltam a cég számlájára, mert a havi fizetés a mai világban már tényleg túlzás lett volna!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr241883162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.03.31. 10:55:37

előbb olvasd el máshol is! aztán, tudod, átlag :)

Létező · http://letezo.freeblog.hu 2010.03.31. 12:01:03

Pont azon filózom tegnap óta erősen, hogy csak nekünk tűnik úgy, hogy a munka szükséges dolog. Másokhoz csak úgy odamegy a pénz, és esdekel, hogy költsél el, költsél el.

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.03.31. 21:27:51

@Létező: Én csak azt nem értem, hogy miért nem árulják el ezek az emberek a titkukat nekünk is:)

Én egyébként nem szoktam horoszkópot olvasni, mert csak idegesít.

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.31. 21:39:53

@I.O.: még mindig nem jön be semmi a linken! :)

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.03.31. 21:57:02

Hát akkor azt tudom mondani, hogy csak addig írd be, hogy www.lustigames.hu, és utána ott válaszd ki: logikai és ott a 18. sorban az első jelenleg.
süti beállítások módosítása