Activity

 2010.02.22. 08:38

Apa: - Áhhh, ez tök jó, könnyű lesz!

Anya: - Na, oké, akkor mutogasd!

Apa: valahonnan kivesz valamit, valamit csinál vele lehajolva, mintha matatna benne, hülye képet vág, motyog valamit mérgesen maga elé, valami ajtófélét kinyit, bemegy rajta, valamit lenyit, beleteszi a kezében lévő kitudjamit, visszacsukja.

Anya: - Bementél valahova? 

Apa: bólogat, megmutatja még egyszer a bemegy, valamibe beletesz, visszacsuk részt.

Anya: - Kidobtál valamit?

Apa: még hevesebben bólogat, harmadszor is mutatja, hogy valamit kidob.

H.: - Szemétledobó!

Apa: - De ügyes vagy kislányom! Igen az, kitaláltad!

Anya: - Azt értettem, hogy valahova bemész, és kidobsz valamit, de mond már meg mi volt az a sok minden, amit előtte csináltál? 

Apa: - Hát kinyitottam a mosgató alatti szekrényt, kivettem a vödörből szemetet, már megint totál tele volt, folyt ki belőle, kicsit összeráztam, hogy be tudjam kötni a zacskó fülét, közben meg mérgelődtem, hogy a basszátok meg, hogy már megint nekem kell kivinnem azt a  rohadt szemetet!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr551780095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.02.22. 09:08:11

hú de régen játszottunk...

nálunk a csúcs az volt, hogy nyomdai hiba miatt a hajgyökér helyett hÁjgyökér lett elmutogatva :DDD

Tittok 2010.02.22. 09:14:51

Majdnem neveden szólítottalak vazze. :)Zita!! Szóval azt látom, hogy sok olyan blogger talál itt rád, akik nálam ki vannak téve az oldaldobozba. Szóval azt akarom tudni, hogy szerinted az én érdemem, hogy sokan megtaláltak, vagy úgy átlagban vagy olyan kurva jó fej, hogy rádtaláltak. Na ezt jól idetettem, na de érted, nem?
Mert míg freeeeeblogggod volt addig csak én olvastalak innen? Vajon?? ... Tudom, hogy a Bogi Fricsek olvasott, és ők szerintem nem is tudják, hogy már megint itt vagy. De azon kívül nem tudtam, hogy a dobozomból még valaki olvasna.

vagyok, aki vagyok... 2010.02.22. 09:24:24

@Tittok: igen, te vezettél ide, gondolom Zizit is, de én nem bánom :)

Tittok 2010.02.22. 10:07:49

@Vagyok, aki vagyok...: Akkor szupi. Erről a csajról annyit, hogy oltári, fantasztikus, ultraszuper jó fej, és imádom a humorát. De a nevét sohasem szabad kimondani. De ettől függetlenül egy imádnivaló teremtés.:) Ez mind az én véleményem :)

hzizi · http://halesmas.blog.hu/ 2010.02.22. 10:15:10

@Tittok: igen, én is általad lettem idevezérelve, de egyáltalán nem bánonm :-))

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.02.22. 10:59:28

@otto69: naggyon! :)

@Vagyok, aki vagyok...: lehet nekiállok majd saját kártyákat gyártani, ha már az összeset kijátszottad, beleteszem a hájgyökeret is! :)

@Tittok: azért találtak rám, mert linkeltél! :)))Igen, ez a te érdemed! Nem tudom, hogy tudnám jelezni a Boginak és a Fricseknek, hogy csókolom a málna szájúkat, (Fricsekét majd ha már nem hányik) és itten vagyok, úgyhogy ha valaki el tudja őket érni úgy, hogy nem írja be a régi nevem a blogjukba, akkor megköszönném.

Akik Tittoktól jöttek hozzám: amit rólam írt abból egy szó sem igaz! Ez csak az ő véleménye, én nagyon unalmas posztokat szoktam írni a gdp alakulásáról, az apeh tájékoztatókról, és a réti szöcskék táplálkozási és párzási szokásairól. Klassz, hogy itt vagytok, sírhattok majd velem! :)))

Cifcu 2010.02.22. 13:55:17

na, mintha rólam lenne szó, nálunk is áll a bál a tele kuka nem levivése miatt, folyamatosan :D jó tudni..

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.02.22. 19:36:32

Nálam az Activityben a szagos müge viszi a prímet:) főleg, hogy még mindig nem vagyok tisztába vele, hogy az mi és hogy néz ki:) Egyébként, amikor én mutogatok Activityben, akkor mindenki kifekszik a röhögéstől, beleértve saját magam is, viszont a megoldást az életben nem találja ki senki:)
süti beállítások módosítása