Ha véletlenül egyszer arra adnád a fejed, hogy 17 nő bevonásával leánybúcsút szervezel a legjobb barátnődnek, akkor kérlek, előbb gondold végig, hogy hányféle sokkal kellemesebb módon tudsz idegösszeomlást, agyvérzést, és infarktust kapni, esetleg a saját halálodat kívánni!  Ugyanis 17 (menet közben lemorzsolódott 7) "nekem teljesen mindegy, bármiben benne vagyok" lánynak leginkább semmi se jó! 

A kedvenc részem azt hiszem az volt, amikor péntek délelőtt egy laza 12 db telefonhívással kellett megváltoztatnom a Balatoni lánybúcsú helyszínre jutásának beosztását és módját. Nem akarod, hogy részletezzem hidd el.

Aztán ott volt még az a végzetes ballépés is, amikor mindenki szavaz, hogy legyen streeppes fijúúúka is a menyasszonynak, rendőrös ruhában of course, de olyan árakat kaptunk, hogy ha még egyszer születek vetkőzős fiú leszek 12 perces műsoridővel 42 ezerért! Na mindegy, azért biztos ami tuti, mondták, hogy legalább valamelyik haveromat vonjam már be, hogy ott valamit bohóckodjon.

 Szóval a lánybúcsú legkínosabb mondatai ezek voltak: 

- Csajok itt vannak a rendőrök, lécci senki ne kezdje el vetkőztetni őket mert igaziak!

A menyasszonynak:

- Nem volt pénzünk műrendőrre, úgyhogy kénytelenek voltunk igaziakat hívni neked! (Tényleg!!! a műrendőr 42 ezer, ezek a húgom egyetlen telefon hívására maguktól kijöttek, pedig csak annyit mondott nekik, hogy lánybúcsú lesz a házban, biztos hangos lesz, ha bejelentés érkezik, tudjatok róla!) 

És akkor még ott van az apró kis szösszenet is, hogy 3 centin múlt, hogy legyen egy rendőr húgom, ennyi hiányzik neki a 160 cm magassághoz meg a jelentkezéshez, így aztán önkéntes polgárőrnek állt. Még plecsnit és jutalmat is kapott a tavasszal a rendőrökkel járőrözésért, úgyhogy igazán bensőséges viszonyt ápol velük. Arra a jelentre nem tudok mit mondani, amikor ott áll körbe a megszeppent 10 lány az irataikkal a remegő kis kezükben, *akik azt se tudják, hogy kerültek oda a rendőrök, és jajj most mi lesz, erre a pizsiben a konyhapulton üldögélő húgom, akinek valami vicceset beszól az egyik, leugrik a pultról és mindenki szeme láttára verni kezdi a szolgálatban lévő, egyenruhás rendőrt! 

De jó hogy vége van, soha többet.... 

*Én hívtam be őket, mert már harmadszor álltak meg a kapuban kukucskálni! Csak kicsit voltam berúgva, úgyhogy azt találtam nekik mondani, hogy mindenképpen be kéne jönniük, mert nem bírunk a menyasszonnyal, és nagyon meg kéne büntetni! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr197676234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tittok 2017.01.04. 00:05:18

Haalló itt a Tittok. Ha néha erre tévedsz dobj egy üzit. Remélem jól vagytok. Puszii

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2017.10.05. 14:23:27

Jézusom, ide még szoktak emberek járni??? :D Helló Tittok! :)

Tittok 2017.11.21. 07:51:59

Hát hogy a viharba ne :D Ide járok nevetni. Csak a régi posztok eltűntek...na meg az író is meglépett :D
süti beállítások módosítása