Szedjük szépen össze....

 2014.07.17. 10:36

Mivel az elmúlt 17 évben voltam olyan szerencsés, hogy mindig volt férfi mellettem, ezért arra gondoltam, hogy most kihasználom ezt a szerencsétlen nyomorúságosan alakult sorsomat, amivel szingli lettem, és ebben a vadiúj élethelyzetben szerzett tanulságaimat szépen csokorba kötjük. Jól jöhet ez még máskor, másnak is. A minap megtanultuk, hogy nem veszünk olyan ruhát amit egyedül nem tudunk levenni, most pedig nézzük a következő fontos megjegyzendőt!

Ha már eléggé fosul vagy elkezdesz olvasgatni, és akkor jön a gondolat ereje videók. A lényeg, hogy a gondolataidnak teremtő erejük van, csak jó alaposan el kell képzelni amire vágysz, és majd hipp-hopp ott lesz. Mivel újabban elég sokat kell utaznom a melóhely-lakás között, hát a mantrázás mellett ezzel szórakoztatom magam. 

A villamoson mindig legelőre szállok fel, ott jó leszállni, pont zebra, pont úttesten át, pont hazafele megyek. Szóval állok a villamos legelső ajtójánál, támaszkodok a fülkének, szép nyári este, lenge ruha, fejben meg megy a mozi a húmicsodaszerelmetespasim lesz filmről. Bámulok bele a nagy magyar éjszakába, amikor látóterembe bekúszik egy újabb felszálló. Mit felszálló, hát szerencsétlen úgy kapaszkodik fel lihegve!  50 körüli, ősz hajú testes férfi, zihál mint az állat, csak épp annyit nézek körül, hogy van-e szabad ülőhely, de ezt is miért csinálom, mikor én úgyis állok? Feltápászkodik, megáll egyenesen velem szemben tök közel és néz. Vizslatom az arcát. Enyhén püffedt fej, bajusz, ősz haj, markáns ráncok... Ő meg áll és bámul rám. Hát bámulok én is. Nézzük egymást egy darabig, aztán mosolyogni kezd. Hát nem pont ilyen férfira gondoltam, de mindegy, mosolygok én is. Oldalra billenti a fejét, mosolyog tovább. Én is oldalra billentem, mosolygok tovább. Aztán megszólal:

- Szabad lesz? 

Nem táncolok, gondolom magamban vihogva, de aztán csak udvariasan ennyit kérdezek. 

-  Pont erre a helyre szeretne állni az egész villamoson ahol én vagyok? 

- Hát leginkább a villamost szeretném vezetném kisasszony! 

Fontos: Ne csak a fejet nézd, mert már pedig a ruha teszi az embert! Ha nem a fejéről próbálom kitalálni, hogy hú vazze, tényleg ezt sikerült gondolatban bevonzanom, talán észreveszem, hogy ő a villamosvezető és bkv-s ruhában van!

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr306515669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása