Írnom kéne...

 2013.11.28. 10:26

Írnom kéne, csak nem tudom hogy kezdjek neki. Mintha nem tudnák az ujjaim melyik szót kéne lekopogni, ahhoz hogy kikerüljön belőlem. Néha megrohannak régi emlékek. Ilyenkor általában sírok. Gondolom, minden normális ember ezt teszi. Hiányoznak emberek, akik eddig voltak, de most csak néha egy-egy sor fb kiírás jelzi, hogy valahol vannak, esetleg eltévedtek. Tömény nyomorom van. 2013 a legdurvább évem. Visszafelé számolom a napokat, hála istennek fogynak rendesen, és az visz előrébb és előrébb, hogy fogadkozom 2014 az én évem lesz, és nagyon nagyon boldog leszek, még ha beledöglök is, és már csak kicsit kell kibírnom. 

Te honnan tudod, hogy valaki szerelmes beléd? De azt honnan tudod, hogy igaziból és tényleg? Vagy mi az amitől tényleg el is hiszed?

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr465662111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.11.28. 11:18:41

Onnan tudod, hogy a "legdurvább évedet" is bearanyozza a jelenlétével.

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2013.11.28. 21:48:56

Szerintem abból ahogy rád néz, ahogy hozzád szól, ahogy érezteti, hogy mennyire fontos vagy számára, amikor látod, hogy rád nézve mosolyra kanyarodik a szája önkénytelenül is.

alexaco 2013.11.29. 12:11:48

Hát csak tudod.
Mert senki más nem néz úgy rád.
Mert tudja, hogy mindenre képes vagy.
Mert ott van. Mindig és feltételek nélkül.

Tittok 2013.12.24. 00:59:16

Ákostól idéznék ide egy dalának részletét. A dal lehet nem erről szól, a részlet viszont valóságos válasz lehet : "Pillantásod: az a pillanat, Amikor észrevetted, Hogy megálmodtalak. Szerelmem vagy, Neked én adok nevet, És az a varázslat köröttünk lebeg." Szerintem ha újra elhiszed, hogy létezik, amit egy nő érez az mindig igazi megérzés, olyan boszorkányos. Érzed ott bent a szívedben...
süti beállítások módosítása