Itt a tavasz!

 2010.04.09. 09:36

Érik az "Ápolom az fejem" programom  csonthéjas gyümölcse! Szerintem szoros összefüggésben áll a tavasszal. Az útmutató című posztomban (azta, már magamra is hivatkozok!) leírtakat én kérem becsülettel betartom. Minden áldott este fogmosás előtt-után-közben mosom és sikálom a fejem, kenem rá a teafa és menta olajos, varázsmogyoró kivonatos cuccot, amitől majd szép és üde leszek. Ma reggel jobban megnéztem, és igen, kérem, az eredmény szemmel látható, sőt, kézzel fogható, szerintem a varázsmogyoró, biztos hogy a varázsmogyoró lesz, már rügyezik a fejemen.

A varázsmogyoró egy nagyon különleges kis jószág, kis apró dudorok formájában igyekszik a világra. Így kintről úgy tűnik, hogy túl  vagyunk a csírázáson, szóval elmondhatom, hogy a vetés remekül sikerült, nem hiába a gondosan előkészített talaj, és a minden este pofármra locsolt vízből adódó nedvesség! Fogtam is a Maybelline New York Affinitone-t amiről  mindenki tujda, hogy  egy különleges növényvédőszer és centi vastagon betakartam a kis rügykezdeményeket, mert hétvégére lehülést mondtak, nehogy fagykárokat szenvedjen a kitartó és szorgalmas munkám termése. Lassan eljön majd a betakarítás ideje, úgyhogy a bőséges gyümölcsözönre való tekintettel lehet mégis csak egy szakembert hívok a szüretre. (konkrétan kozmetikusra gondoltam) Még hogy szarban a magyar mezőgazdaság? Az egész csak hozzáállás kérdése, én termelni se akartam, aztán mégis mi lett belőle? Szóval akinek nincs földje, az vessen magára! Most már csak azt tudnám mi a faszt fogok én csinálni a panelban több tonnányi varázsmogyoróval? 

 

(Az megvan, hogyha beírod a google-ba, hogy növény termesztés, akkor az első amit kidob az a cannabis termesztése? Mer a google aztat preferálja, csak gondoltam szólok, még mielőtt nekiállna valaki paprika magokkal és tejfölös poharakkal bohóckodni.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr761906578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tittok 2010.04.09. 09:58:34

Na most ez tökre nem ide vág, meg el se olvastam a posztot, csak nem talállak semerre, még a borítékban sem vagy, a filmbe nem néztem bele, hogy te vagy e Hófehérke. Szóval azt mondtad xy-hoz jársz nevetni, a freeeee blogon, és én most elkezdtem olvasni, és hivtkazoik egy bejegyzésedre, de Tiktosításiügynökségi mivoltod miatt nem adja ki, de kuva kivi vagyok. Na ennyi, nemtom érted e. :)

kozgaztanar 2010.04.09. 10:46:24

varázsmogyóróból nem lehet mogyorókrémet nyomatni? vagy mogyorópálinkát főzni?

csak vigyázz, mert ha kiderül, hogy mid van még majd jól megmogyoróznak! :)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.09. 11:08:13

@Tittok: nem értem miről beszélsz, de bakker a múltkor 8 telefonszámomat adtam meg neked, hívjál már fel az egyiken! Vagy kitörölted azt az emilt?

@kozgaztanar: pálinka!!!!!! tényleeeeeg! a tekedvelésed újabb lépcsőt ugrott felfelé, csak így virtuálisan kérdezem: járunk? :D

Tittok 2010.04.09. 14:41:51

@Zritha: Óh má megvan. A számodat vészhelyzet esetén használom. Aszontad akkor hívjalak, ha öngyili hangulatom van. Amúgy Létezőt olvastam, ahol belinkelt egy bejegyzésedet, de közben a szövegkörnyezetből rá kellett jönnöm, hogy azt a bejegyzésedet én is pont olvastam asszem. Meg amúgy végigolvastam. Ebben csak az a ciki, hogy téged miért is nem? De rá kellett jönnöm, hogy neki rövid bejegyzései voltak, te meg olyan hosszúakat írtál, hogy ihaj csuhaj, de még mindig bánom, hogy nem tudtam a végedre érni :( Az azé szomorúúú

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.09. 15:27:31

@Tittok: hüle, bármikor hívhatsz, akkor is ha még élsz, vagy ilyesmi :))
Én két bejegyzést találtam, ahol engem linkel, az egyik a 10 dolog, amit otthagytam a másik blogon, most is kint van, a másik meg a "kegyetlen szitu"-val linkelt, ha kell átküldöm, de az nem vicces.

Szerintem statisztikailag több a rövid bejegyzésem, mint a hosszú, legalábbis én úgy emlékszem. Szerintem ezen a blogon sokkal hosszabbakat írok. Ahhoz, hogy újra kitegyem a régi bejegyzéseket át kellene néznem az összeset, és cenzúrázgatni belőle, de ehhez valahogy nincs kedvem. Próbáltam már kinyomtatni az egészet, mert olyan jó lenne nekem emléknek, de szerintem nem lehet. :(

Tittok 2010.04.09. 16:09:31

@Zritha: A kegyetlen szitura gondolok. De nem mondtam egy szóval sem, hogy vicces. De szerintem az az amikor kipécézték Hédikét a suliban, nem?

cafe-x 2010.04.09. 19:43:16

a varázsmogyoró az olyan, mint a varázs gomba?

Létező · http://letezo.freeblog.hu 2010.04.10. 07:37:05

@Tittok: Ez kicsit úgy hangzott, mintha posztumusz lenne, most vagy nem írom már a blogot, vagy nem vagyok vicces...
De mivel hiúság, blogger a neved, meg kell kérdeznem: tetszett?

Tittok 2010.04.10. 11:55:01

@Létező: Hülyéskedsz??? A T izé Zitán is sokat nevettem, ha meg nagyon szomorú voltam mindig hozzá jártam felvidulni. Persze nem azt mondom, hogy nem tud komoly dolgokról is beszélni, nagyon is tud.A tiéd is hasonló kaliber, baromi humoros ember lehetsz. És másrészt simán tudtam, hogy nem fogok csalódni, mert a Zita csak jófej haverokat gyűjt.

Tittok 2010.04.10. 11:56:07

@cafe-x: a varázsmogyoró baromi nagy pattanás a nő fejének közepén, sőt a homlokán, meg néha az orrára is nő. Szóval, ha a varázsgomba is ilyen, akkor jah, olyan a varázsmogyoró is.

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.04.10. 12:43:54

@cafe-x: bárcsak úgy lenne, akkor is ragyás lennék, csak leszarnám :D
süti beállítások módosítása