Statisztika megez-megaz

 2010.03.29. 08:59

Elég kevesen vagyunk itt (a másik bloghoz képest meg depláne), úgyhogy aszem lehet egy kicsit énblogolni, meg őszintézni, meg olyat is leírni, amit a másikba biztos nem írnék(nák) beléje, úgy is mondhatnám, hogy blogállapolgári és tulajdonosi jogom a nyavalygás és most élek is vele. A múltkor még az apám évfordulájára voltam rágölcsölve, és azt hittem, hogy hállellujja de jó lesz nekem, ha már jövő hét lesz, de legalább vasárnap, mert addigra kellemesen leiszom magam majd a táncháztalálkozón. Ez meg is történt, reggel 5-re (régi időszámítás szerint) értem haza, kibaszott nagy bulit rendeztünk a Pecsában, amit én after partynak hívtam, a többiek meg leginkább bálnak, 11-től reggel fél 5-ig szinte folyamatosan táncoltunk,  és ittunk, de ez most úgy sem lényeg.

Úgy ébredtem, mint a reklámban amikor az ötös lottó főnyereménye szóba kerül, a párom ébresztgetett, hogy menni kell apósom szülinapi partijára, és kelljek fel mert negyed 12 van, (új időszámítás szerint) én meg kinyitottam szemem és csak azt kérdeztem ijedten, hogy mennyiiiiiii?????? Amúgy Nilinek üzenem, hogy most kurva sok vizet megittam, hogy ne legyek másnapos, ennek az lett az eredménye, hogy óránként felkeltem pisilni, majd tök részegen keltem fél délben, viszont így már töltve, vidáman érkeztem apósom bulijára, welcome drinket nem is kértem, mert nem akartam a borra pálinkát, whiskyt, beherovkát tölteni.

Aztán hívott az öcsém anyja, aki a volt apukám volt felesége, és aki 42 évesen nem csak özvegy, de vasárnapra nagymama is lett. Sajnos, túl korán, de megszületett a baba elvileg 6 hónapra, és amennyire egy túlkorán világra jött kis jövevény lehet, azt mondják jól van és egészséges. Bár a megszületett szót senki nem használja, mert konkrétan kiműtötték szerencsétlen Boniból. Klájddal még nem tudtam beszélni, mert ő az apánk mintájára tegnap a sárga földig itta magát, csak az apám általában örömében tette ezt, Klájd viszont bánatában. Szóval gáz van, és ahelyett, hogy nagyon nagyon örülnénk a kis babának, mindenkinek gyomorgörcse van. A baba tényleg nagyon kicsi 1 kiló 30 deka, tényleg kisfiú, és ahogy kivették Boniból már el is vitték kurva messzire,  így Boni nem is látta, csak Klájd, de ő is csak egyetlen pillanatra, most egy másik kórházban lélegeztetőgépen inkubátorban várja, hogy egy kicsit megnőjön, megerősödjön, meg hogy az anyukája szállítható állapotban legyen, és utána vigyék abba a másik messzi kórházba. Szóval úgy szeretnék neki tiszta szívemből, őszintén örülni, de nem merek, mert félek, és nagyon drukkolunk neki, hogy minden rendben legyen, és azt hiszem nekem ott tört el a mécses, mikor a nagymama mesélte, hogy mennyire kis pindurka, de van fekete hajacskája, mert ott úgy elszorult a torkom és úgy maradt. 

Ui: Telefonáltak, és a baba nagyon jól van! Már nincs lélegeztető gépen, szóval örülés van. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://oszoljunk.blog.hu/api/trackback/id/tr761876600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vagyok, aki vagyok... 2010.03.29. 09:40:43

nem sokat segít, tudom, de nagyon drukkolok. és állítólag ha sokan akarnak valamit nagyon, akkor az azért tud működni...

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.29. 10:06:58

@vagyok, aki vagyok...: köszi! :) tudom, mert amikor államvizsgáztam akkor a másik blogon ilyen forúmot alapítottak az olvasók, és ott drukkoltak nekem, és kaptam is három ötöst államvizsgázásra, és mikor visszajöttem akkor olvastam, hogy volt aki annyira ideges volt az én államvizsgám miatt, hogy még hasmenése is volt :D Úgyhogy minden szorítást szívesen fogadok a baba nevében :)

Csigacsont 2010.03.29. 12:03:12

A házban fölöttünk nem is olyan régen hat hónapra születtek az ikrek, három hónapja, most már otthon vannak, jól vannak. Csak belőlük kiindulva, minden rendben kell hogy legyen.
Meg természetesen szorítok.
Miért jött a kicsi ennyivel előbb? (Nem akarok kíváncsi lenni, csak hát én most, tudod...)

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.29. 13:43:41

@Csigacsont: nem tudok pontosan semmit, illetve annyit, hogy hajnalban szivárogni kezdett, a franc se tudja miért, a magzatvíz, elmentek orvoshoz, és már mentő vitte Bonit a kórhába, ahol kioperálták belőle a babát, öcsém még látta, de Bonit varrták, és elvitték egy másik város kórházába, ahol van koraszülött osztály. De azt mondják, már jól van a baba. :)

vagyok, aki vagyok... 2010.03.29. 14:17:20

most jutott eszembe, ez már jó 10 éve történt egy ismerős nővérével. a baba 1 kg alatt született, azóta 10 év körüli nagyfiú és kutya baja!

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2010.03.29. 16:01:54

Ó, jajj szörnyen hangzik ez a kiműtötték belőle. Csuriba raktam az összes ujjamat és szorítok a kicsinek, kitartás az anyukának meg az egész családnak!!!

aJeti 2010.03.29. 22:15:42

hajrá kisbaba! hajrá anyutejcici!

Thia* · http://oszoljunk.blog.hu 2010.03.29. 22:21:48

@vagyok, aki vagyok...: ezt tök jó olvasni :)

@Fricsek: hát pedig konkrétan ez történt, ma este már kiengedték Bonit is az intenzívről egy sima kórterembe, és az öcsém azt írta: leszedték róla az összes csövet :)

@Cifcu, @aJeti: köszi csajok!

I.O. · http://iovilaga.blogspot.hu/ 2010.03.29. 22:46:30

@Zritha: ha az a hasmenős akire gondolok, akkor most olvastam élménybeszámolóját az elmúlt három hónapról, de már nem emlékszem teljesen biztosra, hogy jó emberre gondolok-e:).
Én egy olyan babáról hallottam, aki 6 hónapra kevesebb mint 1 kg-val született, arra azt mondták kicsi, és veszélyben volt elég sokáig, de már jól van, és remélhetőleg nem lesz semmi hátránya ebből, de neki még a tüdeje sem volt kifejlődve teljesen. De akkor azt mondták, hogy a mai technológia mellett már 1 kiló felett jó esélye van a csöppségeknek. Ami még 10-20 éve lehetetlennek tűnt, az már ma nem is extrém szitu, legalábbis a szülészeten dolgozóknak.
süti beállítások módosítása